Kyllingeterrine med balsamico sirup
900 g kyllingelever
6 spsk smør
1,5 tsk salt
450 g tempereret smør
450 g blandede svampe
12 spsk portvin
peber
Skær kyllingeleveren i tern på ca. 2 cm. Rens svampene og skær i mindre stykker. Brun lever af på en pande, tilsæt portvin og lad den koge ind. Lad det køle af. Steg svampene og lad dem køle af. Blend halvdelen af lever og svamp. Tilsæt smørret i små tern og blend det til glat konsistens. Massen vendes sammen med resten af svampene og lever, og smages til med salt og peber. Kom det i en form beklædt med film og stil på køl.
Balsamicosirup:
1 dl balsamico
2 dl sukker
Kog sukker og balsamico sammen, til det bliver tykt. Skær terrinen i skiver med en lun kniv. Serveres på salat med balsamico-sirup og ristede valnødder.