Røget laks i pandekageroulade med rygeost og ørredrogn  

 

a8.jpg-for-web-normal

 

Pandekager:

360 g mel 6  æg ½ tsk salt
6 dl  mælk 9 spsk olie

Pisk æg, mel og salt sammen. Tilsæt mælken og rør dejen glat. Tilsæt olien. Lad dejen hvile lidt inden den bages til tynde pandekager på en varm   pande.

Fyld:

1½ dl cremefraiche 600 g  rygeost uden kommen Salt og peber
600 g laks i skiver 1 glas ørred rogn 2 potter fint hakket purløg

Rør en dressing af  creme fraichen og rygeost og smag evt. til med salt og peber. De kolde pandekager lægges glat på bagepapir, og dressingen smøres på. Læg skiver af laks på. Midt på lægges en stribe af rogn og purløg.  Rul sammen til en roulade og læg den i køleskabet.

Dressing:

2 spsk citronsaft 12 spsk  olivenolie salt og peber

Pisk dressingen sammen og smag til med salt og peber. Skær skiver af rouladen og anret på salat dryppet med dressing.

image_pdfimage_print