Fiskesuppe med pocheret fisk og kørvel

8 kg fiskeben 12 dl  hvidvin 4 fed hvidløg
4 løg 2 gulerødder 2 porer
1 selleri 6 lauerbærblade Evt. peberkorn
1  liter  fløde 2 tsk ingefær 1,5 kg fiskefiletter

B3

Skyl ben. Grønsagerne rengøres og skæres i tern. Sauter grønsagerne i en stor gryde og tilsæt vinen og kog den ned til det halve. Kom ben og vand på til de er dækkede. Kog i 20 minutter og lad suppen trække i 20 minutter. Suppen sigtes og koges ned til 1,6 l. Smag til med friskrevet ingefær. Fiskene skæres i stykker og porcheres i suppen. Serveres med frisk kørvel.
Ciabatta med græskarkerner:

6½ dl vand 50 g gær
2 spsk  herbes de provence  2 dl græskarkerner
1 kg mel 1 æg til pensling

Opløs gæren i lunkent vand og ælt de øvrige ingredienser i. Lad dejen hæve i 30 minutter og form den til små brød. Pensl med æg og lad brødene hæve igen. Bages ved 200 grader i 15 minutter.

image_pdfimage_print