Kyllingebryst i  butterdej med indre af svampe

Serveret med creme af hvidvin og sennep. Hertil gulerødder glaseret i citron  og appelsin.

Billede31

700 g  svampe olivenolie 7 fed hvidløg
salt og peber Hakket bredbladet persille 18 stk  kyllingebryst
2 kg butterdej 4   sammenpiskede æg 8 spsk grov sennep
6 dl hvidvin 6 dl fløde

Hak svampe og hvidløg og sauter dem i olie. Smag til med salt og peber og vend persillen i.  Lad svampene køle af og fordel dem i kyllingebrysterne. Pak dem ind enkeltvis i butterdej og pensl med æg. Bag ved 200 grader i ca. 35 minutter. Kog hvidvin og sennep sammen. Montèr med fløden og smag til med salt og peber.

Gulerødder glaceret med appelsin og citron:

1½ kg gulerødder 3 dl appelsinsaft Saft af 2 citroner
100 g smør 3 tsk sukker 2 pt hakkede koriander

Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde stolper. Kog gulerødderne i saft af appelsin, citron tilsat sukker og smør.

Når de serveres, drysses de med koriander.

image_pdfimage_print