Kyllingebryst i butterdej med indre af svampe
Serveret med creme af hvidvin og sennep. Hertil gulerødder glaseret i citron og appelsin.
700 g svampe | olivenolie | 7 fed hvidløg |
salt og peber | Hakket bredbladet persille | 18 stk kyllingebryst |
2 kg butterdej | 4 sammenpiskede æg | 8 spsk grov sennep |
6 dl hvidvin | 6 dl fløde |
Hak svampe og hvidløg og sauter dem i olie. Smag til med salt og peber og vend persillen i. Lad svampene køle af og fordel dem i kyllingebrysterne. Pak dem ind enkeltvis i butterdej og pensl med æg. Bag ved 200 grader i ca. 35 minutter. Kog hvidvin og sennep sammen. Montèr med fløden og smag til med salt og peber.
Gulerødder glaceret med appelsin og citron:
1½ kg gulerødder | 3 dl appelsinsaft | Saft af 2 citroner |
100 g smør | 3 tsk sukker | 2 pt hakkede koriander |
Skræl gulerødderne og skær dem i lange tynde stolper. Kog gulerødderne i saft af appelsin, citron tilsat sukker og smør.
Når de serveres, drysses de med koriander.