Fyldt kyllingebryst


Fyldt kyllingebryst.JPG-for-web-normal

18 kyllingebryster uden skind 300 g soltørrede tomater i olie
16 fed hvidløg salt
olivenolie 40 g pinjekerner
400 g frisk mozzarella 2 dl grofthakket basilikum
masser af friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader. Smør en bradepande eller et ildfast fad med olie. Læg kyllingebrysterne mellem plastfolie, og bank dem , så de er ca. ½ cm tykke. Del mozzarellaen i to skiver og skær dem ud i ½ cm tykke skiver. Læg mozzarella, basilikum, pinjekerner og soltørrede tomater på hvert kyllingebryst. Pres et fed hvidløg ud over hver og fordel jævnt. Fold enderne sammen og rul brystet stramt sammen og læg dem i bradepanden med åbningen nedad. Drys med rigeligt olivenolie, og steg dem i ovnen i ca. 30 minutter til kyllingerne er saftige og gennemstegte. Servèr med f.eks aspargeskartofler og stuvet spinat

1600 g frosset spinat 2 grofthakkede løg
20 g smør salt og peber
evt. 2 fed pressede hvidløg 5 dl fløde

Tø spinaten op, og pres den let for væde.

Sauter løg og hvidløg i smør til de er gennemsigtige. Tilsæt spinat og fløde, og lad det koge ind. Smag til med salt og peber.

image_pdfimage_print