Søg i alle opskrifter
Alle opskrifter er til 16 personer - med mindre andet er angivet.
- Andebryst i parmaskinke
- Andebryst med brombær og ginsauce
- Andebryst med figner i blomsterhonning
- Andebryst med valnøddesauce og pommes Anna
- Andebryst med varm rødkålssalat
- Andelår braiseret i portvin med senneps kartofler og løg marmelade
- Bagt laks med feta osv.
- Barderet mørbrad med græskarsalat
- Boeuf sauté stroganoff med kartoffelmos
- Bryst af gråand med varm æblesalat og svampetoast
- Chicken tikka masala
- Citronkylling med lun spidskålsalat og grøn dip
- Culotte ”diable” med rødbeder, brombær og madagaskarpeber (T)
- Dampet rødtunge med røget rejesauce og gule kartofler
- Dyrekølle med tranebærkompot
- Flanksteak m/ jordskokkekompot, blomkål og bordelaise T
- Fyldt juleribbenssteg
- Fyldt kyllingebryst
- Fyldt svinemørbrad med løgkompot
- Glaceret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
- Glaseret hamburgerryg
- Glaseret svinemørbrad med bacon, tortilla og senneps sauce
- Gratineret svinemørbrad med aiola
- Gremolatakylling serveret med ravioli salsa rosa
- Grethes ret (F)
- Grillede nyretapper med bagt selleri, kantareller og sauce blanguette (T)
- Grydestegt svinekam med hvidvin, hvidløg, fennikel og rosmarin.
- Hamburgerryg med grønlangkål og brunede kartofler
- Honningglaceret kyllingebryst med timian sauce og kartoffelroulade
- Honningstegt kylling med tørret frugt og kanel
- Indbagt Hamburgerryg med selleri/fennikelsalat
- Indbagt kylling
- Italiensk inspireret “Pork Wellington” med glaserede grøntsager
- Italiensk kylling
- Kalkun med krydret fyld og tranebær-chutney
- Kalkun med whisky
- Kalkunbryst med druer, svampe og urtetimbale
- Kalkunbryst med parmaskinke og cheddarkartofler
- Kalkunroulade med soltørrede tomater i souffle. Hertil kartoffel timbale samt citron/salvie creme sauce og grillet rodfrugter
- Kalvecoulotte med kartoffel-baconquiche og whiskysauce
- Kalveculotte med blommechutney og gratineret fennikel
- Kalvefilet med marinerede løg og gratineret kartoffel
- Kartoffelgratin (M)
- Kartoffelroulade
- Kofta i currysauce
- Krondyr med kartoffelpuré tilsmagt med selleri og æble serveret med tranebærsauce.
- Kylling med abrikos og gule ris
- Kylling saute Marengo
- Kyllingbryst m/ tomatkompot og tortiglioni (F)
- Kyllingebryst i butterdej med indre af svampe
- Kyllingebryst med dijon creme
- Kyllingebryst med risotto, svampesalat og lun vinagrette
- Laks med aspargesbroccoli, avocado og nudler
- Lakseescalope med persillerodsfrites, porer a la creme med kommen og rødvinssauce
- Lam med lun chutney
- Lammecurry
- Lammekrone med hvidløgspanade og spidskål
- Marineret andebryst
- Marineret nakkefilet med nudelrøsti
- Marineret svinekam med flødesauce og myntekartofler
- Mørbrad au vin
- Mørbrad med honning og sennep
- Mørbradbøffer med krydrede blommer
- Nakkefilet stegt som vildt med det hele
- Oksefilet med balsamicosauce, brunet blomkål og kartoffelselleritop
- Oksefilet med hjemmelavet bearnaise sauce og parmesan kartofler
- Oksefilet med svampe
- Oksemørbrad
- Oksemørbrad i ovn med kantarelsauce, kartoffelpurè og syltede rødløg
- Oksemørbrad i ovn med kartoffelpurè og ratatouille
- Oksemørbrad med balsamicosauce
- Oksemørbrad med paprikasauce og balsamicokartofler.
- Oksemørbrad med peberkorn- og sennepssauce
- Oksemørbrad med pommes frites, bearnaise og franske ærter
- Oksemørbrad med sennepsskorpe, rødvinssauce pommes anna og grønne bønner
- Oksemørbrad med svampe, rösti og fennikel
- Øl braiseret svinekæber
- Parmesanpaneret rødspætte med avocado og
- Perlehønebryst med æble og æblesky
- Pocheret mørbrad med æble-rødløgskompot og syltede svesker
- Pocheret oksefilet med kartoffelpurè og markchampignon
- Pocheret svin i krydderurtebouillon
- Poulet au vin blanc
- Risotto med kylling
- Rosastegt andebryst med brombærsauce, bagte salvie/bacon kartofler og marinerede gulerødder
- Rosastegt dyrekølle med lækkert tilbehør
- Rosastegt ungkvægsculotte
- Rødvinsbraiserede svinekæber
- Røget kyllingebryst med favorit sauce og kartoffelrøsti
- Senneps- og honningstegt svinemørbrad med grillede kartofler og fyldte rødløg
- Sødmælks kalvecoulotte med sauce bearnaise, pommes frites og ærter bonne femme.
- Stegt andebryst m/vintersalat og selleripurè (T)
- Stegt fasan med bacon, ristede svampe osv.
- Stegt fasanbryst på jordskokkepuré med varm salat af nødder og druer, serveres med balsamico-glase og petit kartofler
- Stegt mørbrad med kållasagne, sennepssauce og bagte løg
- Stegt torsk med Purè (M)
- Svampepanerede tournedos på spinatbund
- Svinekam med abrikosglace og ovnstegte kartofler
- Svinemørbrad (M)
- Svinemørbrad med urtefyld og caperssauce
- Svinemørbrad med valnødder, whisky og abrikoser
- Sydindisk lam med cous-cous
- Tandoori laks M
- Toscansk laks
- Wellington M